Rubriky
NZDM Klub I.P. Sociální služby

Grand opening NZDM Klub I.P.

Dne 2. 4. 2024 otevřel NZDM Klub I.P. své dveře na nové adrese. Organizace Portus Prachatice, o.p.s. investovala do své budoucnosti a zrekonstruovala prostory bývalého rentgenu na Nemocniční 204 v Prachaticích. V tento den nás navštívilo nemalé množství kolegů, zástupců města, rodičů, zájemců o službu, bývalých i současných klientů a společně s námi oslavili naše vynaložené úsilí.

Pro sociální službu NZDM se nám podařilo vytvořit přívětivé, přitažlivé a útulné zázemí. Náš nový „obývák“ je bezpečným prostředím pro seberozvoj, pro řešení nepříznivých životních situací, kde mohou děti, mládež a mladí dospělí získat pomoc a podporu, poznat sebe sama, mohou snít a postupnými kroky dojít ke svému vytouženému cíli.

Pokud máte otázky, chcete vědět více o naší sociální službě, podpořit její fungování a tím i naši zdravou budoucnost, neváhejte nás kontaktovat.

Silvie Galdia

Rekonstrukce byla podpořena:

Zde můžete nahlédnout do našich krásných nových prostor..

Napsali o nás:

Menší, ale lepší. Nízkoprahové centrum pro děti a mládež v Prachaticích se přestěhovalo do prostor bývalého rentgenu, Český rozhlas, Kristýna Barchini

Nízkoprahové zařízení otevřeno na nové adrese, Město Prachatice, Hanka RH+ Rabenhauptová

Prostory bývalého prachatického rentgenu ožily, Prachatickonews, Tomáš František Přibyl